Avoimuuden neuvottelukunnan 1. tapaaminen

Suomessa on nykyisin kymmeniä organisaatioita jotka työskentelevät ‘avoimuuden’ parissa jollain alueella (avoimen tiedon, lähdekoodin, demokratian, kulttuuriperinnön, jne). Avoimuuden neuvottelukunnan tavoitteena on lisätä yhteydenpitoa ja yhteistyötä näiden organisaatioiden välillä.

Tervetuloa avoimuuden neuvottelukunnan ensimmäiseen tapaamiseen!

Ensimmäisessä tapaamisessa jokaisella organisaatiolla on mahdollisuus pitää lyhyt puheenvuoro (‘lightning talk’). Esitykset striimataan verkkoon jonne ne jäävät myös jatkossa arkistoon. Puheenvuorojen jälkeen on varattu aikaa yhteiselle keskustelulle & iltaa voidaan jatkaa Kaapelitehtaan Hima & Salissa.

AIKA

Maanantai 2.9.2013, klo 14-17 (omakustanteinen lounas klo 13-14)

PAIKKA

Frame-säätiö, Kaapelitehdas, 4. kerros

AIKATAULU

klo 13-14 Omakustanteinen lounas (Hima & Sali, Kaapelitehdas)
klo 14-15 Avoimuuden neuvottelukunnan tapaaminen: lyhyet lighting talkit (1 per organisaatio) sekä yhteistä keskustelua (Frame-säätiön kokoushuone, Kaapelitehdas 4. kerros)
klo 17- Vapaamuotoiset jatkot (Hima & Sali, Kaapelitehdas)

Ensimmäisen tapaamisen käytännön järjestelyistä vastaa Juha Huuskonen (Otavan Opisto/OKFFI), jh (at) juhahuuskonen.fi, +358 40 570 96 17. Tapaamisen puheenjohtajana toimii Antti Poikola (Otavan Opisto/OKFFI).

ILMOITTAUTUMINEN & LISÄTIEDOT

Ilmoittaudu tapaamiseen lisäämällä nimesi Etherpad-sivulle (jossa on myös lisätietoja tapahtumasta):

http://new.okfnpad.org/p/avoimuuden_neuvottelukunta_tapaaminen_syyskuu_2013

AVOIMUUDEN NEUVOTTELUKUNTA

Avoimuuden neuvottelukunnan käynnistämistä ovat olleet valmistelemassa seuraavat tahot: Avoin ministeriöCOSSCreative Commons FinlandForum Virium HelsinkiOKFFIOtavan OpistoSitraVerkkodemokratiaseura ja Wikimedia Suomi. Tapaamisia on tarkoitus järjestää jatkossa 2 kertaa vuodessa.

Avoimuuden neuvottelukunta Wikimedian sivuilla: http://fi.wikimedia.org/wiki/Avoimuuden_neuvottelukunta

– See more at: http://fi.okfn.org/2013/08/23/avoimuuden-neuvottelukunnan-1-tapaaminen/#sthash.DbhAwWxX.dpuf

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *