Ajapaik-sovelluksella valokuvaaminen

Lataa ilmainen Ajapaik-sovellus Android-puhelimeesi täältä ja avaa se älylaitteellesi.

Näin pääset alkuun valokuvaamisessa:

Lisää tietoa Ajapaikin avulla valokuvaamisesta: https://www.youtube.com/watch?v=P0goWu20j5M

Ajapaik-valokuvaussovellus toimii vain Android-puhelimilla. Voit kuitenkin katsella valokuvia myös ajapaik.ee -nettisivuilla, jotka toimivat millä tahansa älylaitteella tai tietokoneella. Voit myös ladata Ajapaik-nettisivuille kaupunkikuvia omasta kotialbumistasi!

Ajapaik-sovelluksesta:

Kansainvälisen Ajapaik-sovelluksen avulla voit katsella vanhoja kuvia niiden kuvauspaikoilla ja valokuvata paikat uudestaan. Ajapaik auttaa sinua löytämään kuvakulman, josta vanha valokuva on aikoinaan otettu. Näin kuvaamalla syntyy ennen ja jälkeen -kuvapareja, joissa näkyvät ajan tuomat muutokset.

Kuvaparit jäävät Ajapaikiin myös muiden tarkasteltaviksi. Ajapaikilla kuvatessasi osallistut kulttuuriperinnön tallentamiseen. Kuvista on hyötyä muun muassa museoille, tutkijoille tai kenelle tahansa kulttuurihistoriasta kiinnostuneelle.

2 thoughts on “Ajapaik-sovelluksella valokuvaaminen

  1. Päivitysilmoitus: Omatoiminen valokuvausretki: Länsi-Herttoniemi vanhoissa valokuvissa - Wikimedia Suomi

  2. Päivitysilmoitus: Omatoimikierros: Kallion kadonneet elokuvateatterit vanhoissa valokuvissa - Wikimedia Suomi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *