Wikimedia Suomi ry:n yhdistyksen kokous ja uusi hallitus

Wikimedia Suomen syyskokous käsitteli lauantaina 25.11.2017 yhdistyksen ensi vuoden toimintaa (linkki toimintasuunnitelmaan).  Kokous valitsi hallituksen puheenjohtajaksi Heikki Kastemaan. Hallituksessa jatkavat Minna Turtiainen, Teemu Perhiö ja Tero Toivanen sekä uusina jäseninä hallitukseen valittiin Hanna Mäki ja Jaakko Pirinen.
Wikimedian hallitus palkitsi käyttäjät Htm, Risukarhi, Aulis EskolaHaltiamieli, Petri Lassi ja Tappinen ansiokkaasta työstä Wikipedian ja Wikimedian hyväksi.

2 thoughts on “Wikimedia Suomi ry:n yhdistyksen kokous ja uusi hallitus

 1. Sirkku-Liisa Häyhä-Karmakainen

  Missä tämä kokous pidettiin? Verkossa vai yhdessä paikassa?

  Vastaa
  1. zache

   Yhtä lukuunottamatta osallistujat olivat paikala Maria 01:ssä (konttoritila osoitteessa Lapinlahdenkatu 16, 00101 Helsinki) ja kokoukseen oli etäosallistumismahdollisuus.

   Periaatteessa kaikkiin kokouksiin on etäosallistumismahdollisuus ja ne ovat avoimia kaikille. Etäosallistumisen käytännönjärjestelyihin kuitenkin auttaa se, että ollaan tietoisia mahdollisista etäosallistujista niin varataan kokoustila paikasta jossa siihen voi ympäröivän metelin/kaikumisen puolesta etäosallistua ja tiedetään varata konferenssimikrofoni mukaan.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *